Sharm el Sheikh

Počitnikujte kot šejki na Sinajskem polotoku v zalivu s čudovitimi plažami, kristalno čistim morjem in nedotaknjenimi koralnimi grebeni letovišča Sharm el Sheikh.

Sloves najbolj urejene turistične destinacije v Egiptu nudi pester izbor prvovrstnih resortov za družine in posameznike ter daje možnost izbire pravega razvedrila in animacije za vse generacije.

Promenada zaliva Naama Bay obdana s palmami, je idealna za sprehode, nakupovanje in obisk ene od številnih restavracij ali barov.

Ob obisku Kaira in Gize z veličastnimi piramidami, sfingo in muzejem boste uživali v čarobnosti Orienta in več tisoč let stare kulture.

Polotok Sinaj navdušuje s puščavskim doživetjem na štirikolesnikih, jahanjem kamel, opazovanje nočnega neba z astronomi medtem, ko vam beduini pripravijo tradicionalno večerjo. Sončni vzhod na Mojzesovi gori in ogled samostana sv. Katarine je prav gotovo edinstveno doživetje.

Koralni greben, ki se nahaja v nacionalnem parku Ras Mohammed, katerega lepote opisujejo samo s presežniki in slovijo po vsem svetu, vabi, da se vanj potopite tudi vi.