Mediteran

Prebudite svoje čuteJutra na Mediteranu imajo poseben čar in sredozemske noči si med večernim šepetanjem morju vedno znova nadenejo zvezdnato obleko. 

Podajte se na odkrivanje bogate zgodovine in kulture Grčije in njenih številnih otokov, ki se lesketajo v turkiznem morju. Zalivi sanjskih plaž, dehteče mediteransko cvetje, pristni nasmehi domačinov in opevani melos, vas bodo osvojili za vedno.

Turčija in Egipt, zibelki starodavnih civilizacij in pisan mozaik bogate kulturne dediščine sta še vedno bleščeči zvezdi Sredozemlja. Neskončnost in mističnost puščave ter razkošnost oaze začutite v Tuniziji in na otoku Djerba.

Večerni sprehodi po tlakovanih ulicah šarmantnih mest, kulinarika, umetnost, domačini zaljubljeni v življenje, smaragdna obala, oh »bella« Italija. Vznemirljiva, obsijana s soncem, temperamentna in strastna, domovina flamenka, le ena je Španija.

Čar poletja na Mediteranu je odkrivanje novih krajev, okusov, vonjev, barv, melodij in tako zelo zanimive drugačnosti in domačnosti, ki vedno znova prebudijo vaše čute. Izberite svoj idealen kraj za počitek in užitek.Rezerviraj modro

Manjša cena za več počitnicModra izbira

Vaš življenski stil

Rezerviraj modro – First minute ugodnosti

Oddih ob morjuRezerviraj modro

Najbolj iskane ponudbe ta hip