Rent a car

Svoboda odprte cesteŽivljenje je cesta in zgodba, ki se odpira v presenetljive priložnosti in še posebej na počitnicah cilj ni tako pomemben, kot pot sama. Brezkončna svoboda neba, neverjeten ter zapeljiv svet prostranstev naj bo vaš navdih.

 

Najem avtomobila priporočamo vsem, ki živijo za doživetja, odkrivajo nove kraje z lastnim tempom in svojim časovnim razporedom.

 

Začutite polno svobodo odprte ceste in napišite svojo poletno zgodbo.

 Za rezervacijo klikni spodaj

Najem vozila

Zagotovite si kakovostno in stroškovno prijazno mobilnost po vaši meri. Poiščite za vas najboljšo možnost najema avtomobila. Opravite enostavno rezervacijo in plačilo preko spleta. Iskalnik vam ponudi možnosti najema avtomobila priznanih podjetji kot so EUROPCAR, NATIONAL, AVIS, HERTZ, ALAMO, THRIFTY, DOLLAR in BUDGET.

 

Povpraševanje ali rezervacijo lahko opravite le v nekaj korakih. Ob opravljanju spletnega povpraševanja ali rezervacije vas prosimo, da ste pozorni pri vnosu podatkov, ki se morajo ujemati s podatki iz osebnega dokumenta (ime, priimek in datum rojstva). Ker se v sistemu opravlja zgolj angleška abeceda, vas naprošamo, da šumnike Š, Č in Ž nadomestite s črkami S, C in Z.

 

V primeru potrditve rezervacije je potrebno slediti navodilom in pogojem potrditve in plačila. Odpoved že sklenjenega najema je možna po pogojih, ki jih določa posamezni ponudnik. Po opravljeni rezervaciji boste na elektronski naslov prejeli potrditev rezervacije in voucher, ki ga priložite kot dokazilo ob prevzemu avtomobila.

 

Sistem razpolaga z različnimi ponudniki najema avtomobila, zato svetujemo, da ste pozorni na pogoje najema izbranega ponudnika. Pogoji se največkrat razlikujejo pri plačilnih in odpovednih pogojih, pogojih zavarovanja, v višini potrebnega limita na kreditni kartici in podobno.

 

Plačilo in potrditev

Potrditev rezervacije bo poslana na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob rezervaciji. Ob rezervaciji je potrebno vnesti podatke vaše kreditne kartice, ki bo bremenjena za navedeni znesek. Praviloma je to 30% takoj ob rezervaciji, preostali znesek pa nekaj dni pred odhodom oz. kot je navedeno v ponudbi. Pred vsako potrditvijo bodite pozorni na pogoje, ki jih določa ponudnik najema. Kreditno kartico, ki se glasi na ime najemnika avtomobila morate imeti vedno pri sebi. Na kartici pa morate imeti tudi določeno višino kritja, ki je predvidena za tip avtomobila, sicer vam avtomobila na destinaciji ne morejo predati, čeprav ste ga že plačali.