BookBLU, rezerviraj modro.

Kot spletna turistična agencija smo specializirani v organiziranju in prodaji različnih turističnih aranžmajev. Našim potnikom omogočamo celovito uporabniško izkušnjo modernega spletnega potovalnega portala s ponudbo na enem mestu za vse življenjske stile in pestrim izborom storitev paketnih ponudb počitnic z letalom, hotelskih nastanitev, najema avtomobila, zavarovanj, križarjenj in letalskih vozovnic v različnih terminih in odhodnih letališčih skozi vse leto in na vse konce sveta.

 

Odlike turizma smo ljudje. Nepozabna doživetja ter ustvarjanje spominov so esenca vsakega potovanja, ki bogatijo naša življenja. To nas navdihuje in ekipa strokovnih sodelavcev, ki z vso odgovornostjo do svojega dela, znanjem ter bogatimi izkušnjami ustvarja produkte, vam bo pomagala pri izbiri in nudila vse potrebne informacije ter prilagodila potovanja glede na vaše želje. Naše vodilo je kakovost storitev. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo.

 

Modro in skrbno ravnamo pri izbiri naših poslovnih partnerjev in dobaviteljev. Medsebojno si izmenjujemo znanje, izkušnje in zastopajo naše vrednote ter interese naših potnikov. Pomemben poudarek namenjamo upravljanju teh odnosov, da bi spodbudili postopne inovacije in uspešnost.

 

Zavedamo se pomembnosti in pri delu upoštevamo trajnostni razvoj s čimer spodbujamo odgovorno in modro ravnanje s turističnim okoljem. Kot turistično podjetje smo soodgovorni za ohranjanje naravnih lepot in kulturne dediščine. Z uporabo najmodernejših tehnologij smo digitalizirali procese prilagojene za vse generacije, ki jih želimo v prihodnje še nadgrajevati in s poslanstvom spletnih rezervacij ter brez papirnega poslovanja želimo prispevati in ohraniti svet lep. BookBLU, rezerviraj modro svoj naslednji oddih.Vizitka podjetja

Polni naziv podjetja: BookBLU, turistično podjetje, d.o.o.
Skrajšan naziv: BookBLU d.o.o.
Sedež: Verovškova 55a 1000 Ljubljana
Kontakt: www.bookblu.com Telefon: +386 1 82 80 800
Kontakt za spletne rezervacije: e-pošta: info@bookblu.si
Davčna številka: SI 37221205
Davčni zavezanec: Da
Matična številka: 8908346000
Transakcijski račun: SI56027970264812434 , NLB d.d. BIC LJBASI2X
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo
Licenca: Turistično podjetje BookBLU d.o.o. ima veljavni licenci GZS za opravljanje dejavnosti organizacije potovanj št. 2472 ter prodaje turističnih aranžmajev št. 2473.
Registracija: Okrožno sodišče Ljubljana